Politica de confidențialitate iBee

Bun venit la iBee!

Politicile de confidențialitate Cloud Systems explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că Cloud Systems poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Conform prevederilor legale pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date avem obligația de a păstra confidențialitatea și de a utiliza in condiții de siguranțâ datele personale pe care ni le furnizați despre Dvs. numai în scopuri asociate furnizării și comercializării Serviciului nostru. Excepție pot face următorii destinatari: autorități publice; persoane fizice sau juridice care prelucrează datele personale în numele operatorului.

Respectăm confidențialitatea datelor dvs., și ne angajăm să protejăm orice informații personale într-un mod adecvat. Ne angajăm să vă oferim controlul asupra informațiilor Dvs.

Nu colectăm informații personale identificabile, ca de exemplu numele dvs., adresa de email sau poștală, numărul dvs. de telefon fără cunoașterea sau permisiunea dvs.

Nu divulgăm informațiile dvs. personale terților decât dacă ne-aţi autorizat explicit în acest sens.

Vă permitem să vizualizați, să corectaţi sau să înlăturați informațiile dvs. personale.

Vom lua măsuri rezonabile pentru a proteja securitatea informațiilor personale pe care le colectăm.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite în scopuri asociate furnizării și comercializării Serviciului nostru, pentru: personalizarea Serviciului pe care vi-l furnizăm, pentru a comunica cu dvs. în privința serviciilor oferite respectiv în legătură aspectele comerciale aferente Serviciilor.

La cererea dvs. explicită, vom șterge toate informațiile dvs. personale stocate în cont. Ne rezervăm dreptul de a nu șterge informații sau evidențe personale, dacă suntem obligați de lege să păstrăm acele informații sau acele evidențe.

Menționăm că politica de confidențialitate Cloud Systems poate fi actualizată iar schimbările vor fi afișate în această pagină.